Merkkikaluste Metropoli on laatukalusteiden suurmyymäläketju kolmella myymälällä metropolialueella sekä verkkokauppa, mikä palvelee koko Suomea.

Menestyksemme ykkösasia on hyvä uni.

Tunnuksemme; Metropoli - Nukkumisen Ykkönen.

Meillä voit valita itsellesi parhaiten sopivan vuoteen suurvalikoimasta;

Tempur - Tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät.

Wonderland - Paras nukkumismukavuus, skandinaavinen mallisto.

Vispring - Ylelliset, hienoimmista materiaaleista käsityönä tehdyt vuoteet.

Unico - Sinivalkoinen valinta, valmistettu Suomessa.

Koulutettu, asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja palvelee lupauksemme mukaisesti;

Nukumme hyvin - Palvelemme parhaiten.

 

Rahoitus

Metropolista saat rahoituksen ostoksillesi ja voit maksaa ne kätevästi kuukausittain, jopa ilman korkoa. Kysy lisää rahoitusratkaisuista myyjiltä!

Oma kuljetuspalvelu Metropolialueella - myös iltaisin! 

Metropolin oman kuljetuspalvelun ansiosta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoon laiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen. Omalla kuljetuspalvelulla varmistamme, että saat huonekalut kotiisi ehjänä ja sinulle sopivana ajankohtana. Sovi kuljetuksesta myyjänne kanssa kaupanteon yhteydessä.

Kuljetuspalvelun hinta pk-seudulla on 65 €. Sisältää tuotteiden sisäänkannon esteettömään tilaan. Vanhojen kalusteiden kierrätys kuljetuksen yhteydessä 39 €, tuote-tuotteesta -periaatteella.

Verkkokauppa

Verkosta ostettavat tuotteet tunnistat tuotteen kohdalla olevasta ostoskärryn kuvasta. Verkkokaupan tilaukset saat joko kotiintoimitettuna tai voit noutaa tuotteet itse Vantaan Hakkilan noutovarastostamme, os. Vanha Porvoontie 235, 01380 Vantaa.

Verkkokauppatilausten toimitushinta kaikkialle Suomeen (Manner-Suomi) on 65€. Pk-seudulla toimitamme tilaukset omalla kuljetuskalustollamme ja muun Suomen toimitukset hoidamme yhteistyössä Postin kanssa.

Noutovarasto

Noutovarastostamme voit itse noutaa tilaamasi tuotteet. Noutovarastomme sijaitsee Vantaan Hakkilassa  os. Vanha Porvoontie 235, 01380 Vantaa.

Noutovarasto palvelee arkisin klo 10-18  (La ja su suljettu).

Myymälät

Verkkokauppa 24h

 

Verkkokauppamme asiakaspalvelun tavoitat joko sähköpostitse:

verkkokauppa@metropoli.eu

tai soittamalla

Puh. 040-162 8332

ma-pe 10-19
la 10-18, su 12-17

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan tilaukset saat joko kotiintoimitettuna tai voit noutaa tuotteet itse Vantaan noutovarastostamme, os. Vanha Porvoontie 235, 01380 Vantaa. Noutovarasto palvelee arkisin klo 10-18.

Verkkokauppatilausten kotiintoimitus kaikkialle Suomeen (Manner-Suomi) 65€. Metropolialueen (Pk-seutu/Uusimaa) tilaukset toimitamme omalla kalustollamme ja muun Suomen toimitukset hoidamme yhteistyössä eri kuljetusyhtiöiden kanssa.


Vantaa Porttipuisto - Suurmyymälä

Huonekalujen suurmyymälä  Vantaan Porttipuistossa entisissä Kodin Ykkösen jättitiloissa. Myymälän erikoisuutena on mm. pohjoismaiden suurin TEMPUR -näyttely

Suurmyymälä panostaa erityisesti nukkumiseen ja sohviin. Myymälässä on tarjolla laaja merkkivalikoima eri hinta- ja laatuluokkia. Myymälän erikoisuutena on mm. pohjoismaiden suurin TEMPUR -näyttely tyynyjen ja sänkyjen kokeiluun. Samoin esillä on myös Vispring -brändin ylelliset huippuvuoteet elinikäisellä takuulla.

Tervetuloa!

Salpakuja 2
01200 Vantaa
020 7289 050
info@metropoli.eu

ma-pe 10-20
la 10-18, su 12-18

 


Helsinki Lanterna

Lanternan kauppakeskus

Varikkotie 2 B
00880 Helsinki

puh. 0207 289 060‎

Myyjä palvelee sinua osoitteessa etunimi.sukunimi@metropoli.eu

Aukioloajat:
ma-pe 10-20
la 10-18, su 12-18

Palvelut

Ammattitaitoiset ja kokeneet myyntineuvottelijamme auttavat Teitä oikeiden huonekalujen ja sopivien verhoilumateriaalien valinnassa. Meiltä saatte myös kuljetus- ja rahoituspalvelut vaivattomasti.

Huom, Raidejokerin rakentamisen vuoksi Varikkotie suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä 17.6. Kulku kauppakeskus Lanternaan ei katkea missään vaiheessa, mutta kulkutiet saattavat muuttua rakentamisen aikana. Järjestely kestää arviolta vuoden 2022 loppuun saakka.

Vantaa Varisto

Uusin Metropoli Vantaan Varistossa, Kauppakeskus Freskossa.

Myymälästä löydät laajan valikoiman sohvia sekä Parhaat Unen Merkit; Tempur, Wonderland, Svane sekä Vispring.

Tervetuloa!

 

Martinkyläntie 49
01720 Vantaa
020 7289 040
info@metropoli.eu

ma-pe 10-19
la 10-18, su 12-17