BEST IN TEST

Kun nukut TEMPUR-patjalla ja -tyynyllä, huomaat heti niiden ainutlaatuiset ominaisuudet. TEMPUR-materiaali reagoi kehosi lämpöön ja painoon ja muotoutuu kehosi muotojen mukaan yksilöllisesti. TEMPUR-patjalla löydät heti levollisen nukkuma-asennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä. TEMPUR on arvostettu eurooppalaisessa 13 maan tutkimuksessa* ensimmäiselle sijalle yleisessä asiakastyytyväisyydessä ja nukkumisen laadussa. Taloustutkimuksen teettämän kyselyn mukaan TEMPUR-tuotteilla on tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät myös Suomessa.

 

TEMPUR-materiaali kehitettiin, koska mikään perinteinen materiaali ei vähennä painetta, vaan on kimmoisaa ja painaa kehoa häiriten verenkiertoa ja aiheuttaen kipua sekä heräilyä. Jos esim. joustinsängyn joustimien vyöhykkeitä keventää, painetta vähentääkseen, tulee joustimista liian löysiä ja nukkuma-asennosta epäergonominen.

MITÄ TEMPUR-MATERIAALI ON?

TEMPUR Materiaali on avoimiin kennoihin perustuva viskoelastinen, painerasitusta vähentävä ja lämpöherkkä materiaali, joka mukautuu täydellisesti vartalon muotoihin. Tavallinen polyuretaani koostuu epäsäännöllisen muotoisista kennoista, jotka yksinkertaisesti puristuvat painon alla. TEMPUR-materiaalin miljardit avonaiset kennotpuolestaan mukautuvat pehmeästi vartalosi muotoihin ja tukevat sitä täydellisesti niistä kohdista, joissa se tarvitsee tukea eniten. Kun nouset TEMPUR-materiaalista tehdyltä patjalta, patja palautuu alkuperäiseen muotoonsa.

#Myperfectfit- KATSO, MIKSI TEMPURIN KÄYTTÄJÄT RAKASTAVAT NUKKUMISTA PATJALLAAN

 

TEMPUR ON PITKÄIKÄINEN

TEMPUR-patjoilla on 15 vuoden Pro Rata -takuu (ei koske TEMPUR-sijauspatjoja 3,5 - 5 cm sekä Futon-patjaa). Takuu on voimassa, kun TEMPUR-tuote on ostettu suoraan TEMPURilta tai joltakin muulta valtuutetulta TEMPUR-jälleenmyyjältä, esim. Metropolikaluste.

Kaikilla TEMPUR-tyynyillä on 3 vuoden takuu.

 

Yleiset takuuehdot.

Tutustu Tempuriin tarkemmin esitteestä tai tule Metropolin myymälään kokeilemaan.

 

 

Varaa aika henkilökohtaiseen palveluun

TEMPUR 7cm sijauspatjat

668,00 €

835,00 €

TEMPUR North Adjustable -säätösänky

2 990,00 €

3 675,00 €

TEMPUR North Basic Box

3 998,00 €

5 058,00 €

Tempur North tyyny

149,00 €

187,00 €

TEMPUR Breeze -tyyny

149,00 €

189,00 €