Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi
Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Sinun suunnittelemasi ja kanssamme mietitty kokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan.


Onko säilytystilaa joskus liikaa?
Valmistamme kaikki tuotteemme asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.


Säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan
Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, kaapistoksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla haluamallasi tavalla.


Nopea ja luotettava toimitus
Toimitusaikamme ovat markkinoiden nopeimmat ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

 

Tutustu lisää: 

Kuvia ja Inspiraatiota

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät -esite & 

Alumiinikehysovet ja tilanjako-ovet -esite

Mirrorline eteiskomero

599,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

Mirrorline mittatilauskomero, leveys 1900mm

895,00 €

Tilattavissa vain myymälästä