35,00 €

Høie AirFlow Lux on uudenlainen 3 kerroksinen erikoistyyny, jossa yhdistyy aito ankan höyhen ja moderni untuvanoloinen mikrokuitu ylelliseksi ja erittäin hyvin muotoutuvaksi tyynyksi.

Tyynyn materiaaleissa yhdistyy parhaalla tavalla aito ankan höyhen, moderni mikrokuitu ja ylellinen puuvillakangas, viimeisteltynä nerokkaalla, tyynyn kosteydenpoistosta huolehtivalla, “ilmastoinnilla”.

Koko: 50 x 60 cm

Hinta: 35 € (49 €)

 

AirFlow Lux -tyynyn hengittävän reunakankaan ansiosta tyynystä poistuu lämpö ja kosteus parhaalla tavalla.

Tämän ansiosta nukkujalla on kuivempi ja parempi nukkumisympäristö. Tyynyssä on uloimmissa osastoissa täytteenä (2×250 g) pehmeää, untuvanoloista Downfeel polyesterimikrokuitua. Keskusosassa on 350 g 100% pieniä ankan höyheniä, joka antaa parhaan tuen niskalle ja päälle. Tyynyssä on 100% puuvilla twill –kangas.

Tyyny sopii kaikille vartalotyypeille ja varsinkin selällään ja kyljellään nukkuvalle. Airflow Lux on laadukas uuden tegnologian tyyny, joka sopii useimmille vartalotyypeille ja se muotoutuu täydellisesti nukkujan pään ja niskan mukaan. Tyyny antaa niskalle tuen juuri oikeaan kohtaan. Jos haluaa hyvin matalan tyynyn, kannattaa valita Hoien mallistosta esim. Celsius tai Orion matala malli.

Materiaalit ja hoito-ohje:

  • Kangas on pehmeää 100% puuvillaa ja täytteenä on erittäin ohutta mikrokuitua sekä aitoa eurooppalaisen valkoisen ankan höyhentä.
  • Koko 50×60 cm, 2×250 g mikrokuitua + 350 g valkoisen eurooppalaisen ankan höyhentä.
  • Kangas 100% puuvilla -twilli. Reunoissa 2x satiinitere, joiden välissä kosteutta poistava erikoiskangas.
  • Konepestävissä 60 asteessa, rumpukuivaus matalassa lämmössä.

Kaikki materiaalit Høie AirFlow Luxl -tuotteissa on testattu haitallisia ainesosia vastaan ja niillä on Öko-tex Standard 100 hyväksyntä. Tuotteet voidaan pestä 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa ja ne sopivat erinomaisesti allergisillekin henkilöille.

 

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja