Svane -mallisto >>

Sänky, joka vähentää selkävaivojen riskiä

Svanella on yli 80:n vuoden kokemus sänkyjen valmistuksesta ja käyttävät kaiken osaamisen valmistaakseen erinomaisia sänkyjä.
Svane-sängyt ovat ainoat, joissa on ainutlaatuinen IntelliGel® -materiaali, joka antaa täydellisen ergonomian.


IntelliGel® – älykästä nukkumismukavuutta

IntelliGel-materiaalilla varustetuissa Svane-patjoissa on edistynein nukkumismukavuustekniikka.
IntelliGel-patjan erottaa perinteisestä patjasta ainutlaatuinen kuormituksen jako, joka syntyy, kun ihminen käy makuulle. Kuormitus jakautuu oikein nukkujan pituudesta ja painosta riippumatta, joka tekee siitä jokaiselle nukkujalle ainutlaatuisen.

Kuormituksen jakautuminen

IntelliGel ei painu kasaan kuormituksen alla. IntelliGel-patjan tarjoama kuormituksen tasaus saa aikaan sen, ettei vartaloon kohdistuu kovaa kuormitusta, mikä on hyväksi verenkierrolle ja takaa rauhallisemman unen ja paremman levon.

Vartalon tuki

IntelliGel on erittäin herkkä paineelle ja sallii arimpien vartalon osien, kuten hartioiden ja lantion, painua syvemmälle patjaan. Samalla se tarjoaa vankan tuen muulle vartalolle ja pitää jalat ja vyötärön ylhäällä. Tuloksena on suora selkäranka, mikä takaa paremman nukkumismukavuuden ja vähentää selkävaivojen riskiä.


Ilmanvaihto

IntelliGel-materiaalin ominaisuudet eivät vaikuta patjan lämpötilaan tai kosteuteen. IntelliGel-patjassa on suuret, koko patjan läpi kulkevat kanavat, joten patja ei koskaan tunnu nihkeältä. Se on tärkeää luonnollisen ruumiinlämpötilan ylläpitämisen kannalta, sillä lämpötila laskee luonnostaan yön aikana. Hyvä ilmanvaihto ja lämpötilaneutraalius saavat lisäksi aikaan sen, että pölypunkit eivät viihdy IntelliGel-patjassa kovin hyvin. Saat paremmat unet, samalla kun parempi ilmanvaihto pitää patjan hygieenisenä.

Svane®-uniympyrä

Me tiedämme, mihin patjaa ostettaessa tulee kiinnittää huomiota.
Svane-uniympyrä on ainutlaatuisen nukkumismukavuuden tieteellinen perusta.
Ihanteellinen uni riippuu kolmesta tekijästä:


1. Ilmanvaihto

Useimmat meistä ovat heränneet hiestä nihkeänä patjallaan. Se johtuu siitä, että patja ei johda kosteutta ja lämpöä pois iholta. Siksi patjan ilmanvaihtokyky on erittäin tärkeä ominaisuus hyvän unen kannalta.
Patjan tulee johtaa kosteus pois iholta ja pitää ruumiinlämpö sopivana koko yön ajan.


2. Kehon tuki

Vartalon pitää voida liikkua, eikä ihminen voi siksi maata täysin paikallaan koko yötä patjasta riippumatta. Ihmiset eivät yleensä hereillä ollessaankaan seiso pitkään samassa asennossa. Hyvä patja antaa vartalon liikkua vaivattomasti ja tukee vartaloa makuuasennosta riippumatta.


3. Kuormituksen jakautuminen

Jos olet ollut telttailemassa ja nukkunut ohuella makuualustalla, muistat varmaan, miten jäykältä olo tuntui herättyäsi.
Syynä on, että alttiimpiin vartalonosiin eli lantioon, hartioihin ja selkään kohdistuva kuormitus ei jakaudu tasaisesti yön aikana.


 


Kaksi kiinteysastetta samassa patjassa

DuoSystem-järjestelmässä patjan toinen puoli on puolikiinteä ja toinen kiinteä. Kun haluat vaihtaa kiinteysastetta, käännä patja ympäri. Kiinteysasteen ero on patjan täytteessä, ei jousituksessa.

Turvallista ostamista

Kaksi kiinteysastetta samassa patjassa vähentävät virheostoksen riskiä ja tuovat lisäturvaa. Valitse kiinteysaste rauhassa kotonasi. DuoSystem on kätevä myös, kun vartalo muuttuu  joksikin aikaa esimerkiksi raskauden vuoksi. Kun vatsa kasvaa, selän kuormituskin kasvaa. Silloin on hyvä voida kääntää patja toisin päin ja käyttää toista kiinteysastetta.


Svane -mallisto >>