Ammattitaitoinen toimitus

Toimitamme kalusteet perille asti, sisäänkannettuna, 65€:n hintaan.
Pienemmät paketit toimitamme ilmaiseksi lähimpään postiautomaattiin/ postitoimipisteeseen ja toimitamme myös kotipakettina 10€.
Toimitusehdot>>

24h pikatoimitus perille

Ma-pe klo 16:00 mennessä tehtyjen varastotuotetilausten toimitus pääkaupunkiseudulle seuraavana arkipäivänä.
Kuljetus lavarahtina kotipihaan ulko-oven läheisyyteen (kerrostalossa alaovi)
Kuljettaja soittaa 1h ennen toimitusta. Hinta: 99,00€
24H pikatoimitusalue>>

Metropolialueella toimitamme tilaukset itse!

Moni asia muuttuu, mutta meillä pysyy oma ammattitaitoinen kuljetus. Kuljettajamme tuovat tilauksen sisälle saakka ja voivat myös kasata tuotteen valmiiksi.
Metropolialue>>

Posti

Suomi on pitkä maa, joten tarvitsemme Postin apua toimituksissa. Posti toimittaa Metropolialueen ulkopuoliset tilauksemme, pienemmät paketit toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Perillekanto ja kasauspalvelu

Metropolialueella toimitamme tuotteet sisälle, haluttuun huoneeseen asti ja tarjoamme myös kasauspalvelua. Me tunnemme tuotteemme, ja kertyneellä ammattitaidolla takaamme oikein kasauksen. Työ suoritetaan aina ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen.

Vanhan kalusteen poisvienti

Metropolialueelle tilausta tuodessa voimme viedä vanhan kalusteen pois (jokaista uutta huonekalua kohti voidaan palauttaa yksi kierrätykseen). Kierrätämme ja lajittelemme vanhat kalusteet ekologisesti.

Metropolialueen kasaus- ja kierrätyspalvelusta voit kysyä tarkemmin lähimmästä Metropoli-myymälästä tai sähköpostitse: verkkokauppa@metropoli.eu