Maan päällä ei ole mitään samanlaista

TEMPUR®-materiaali on Memory Foamia, mutta mikään muu Memory Foam ei yllä sen tasolle. Materiaalin valmistuskaava on pysynyt aina salaisena. Alle 10 ihmistä maailmassa tietää, kuinka Tempuria valmistetaan ja he kaikki ovat töissä Tempurilla. Kehitimme ensimmäisen Memory Foam -patjan ja -tyynyn vuonna 1991, josta lähtien salainen materiaalimme on ollut kaikkien tuotteidemme ydin. TEMPUR®-materiaali on viskoelastista, mukautuvaa ja tukea antavaa. Tämä onnistuu, koska materiaalin biljoonat avosoluiset ja erityisherkät solut pääsevät liikkumaan vapaasti muotoutuessaan kehon mukaan, mutta pysyvät myös tarvittaessa paikallaan antaen tukea.

Se on Tempur salaisuus. Se hetki kun käyt makaamaan tuntuu taianomaiselta. Solut tunnistavat kehosi muodon, lämmön ja painon muotoutuen yksilöllisesti niiden mukaan. Materiaalin painetta vähentävät ominaisuudet mahdollistavat täydellisen mukavuuden ja tuen, jonka avulla nukahtaminen on nopeampaa ja yöllinen kääntyily sekä liikehdintä voi vähentyä. Materiaali myös vaimentaa kumppanista johtuvan liikehdinnän, jonka vuoksi ette kääntyillessänne häiritse toistenne unta. Se miten TEMPUR®-materiaali toimii on monimutkaista, mutta vastaus siihen mitä se saa aikaan on yksinkertainen: auttaa sinua nukkumaan paremmin, pidempään ja syvemmin.

Yhden TEMPUR®-patjan tekemiseen menee 60 tuntia, jonka aikana teemme 67 erilaista ja tärkeää laatutestiä.

Tinkimätöntä laatua, joka kestää

Laatu on mukana kaikessa mitä teemme. Patja- ja tyynytehtaamme on Tanskassa – maassa, joka on tunnettu muotoilustaan ja käsityötaidoistaan. Siellä on taidokas ja intohimoinen valmistustiimimme, joka täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Mikäli yksi asiantuntijoistamme havaitsee, että patja ei läpäise jotain standardia, hän yksinkertaisesti hylkää tuotteen. Me kannatamme tätä tarkkaa laadunvalvontaa, koska olemme sitoutuneet korkeisiin vaatimuksiin - tarkoittaen sitä, että valitsemme parhaat materiaalit ja pyrimme saavuttamaan tavoitteidemme mukaiset, maailmanlaajuisestikin tunnustetut kestävän kehityksen sertifikaatit. Alkuperäisestä konseptista, ihan viimeiseen ompeleeseen, meidän tehtaaltamme sinun makuuhuoneeseesi, voit olla varma, että TEMPUR®-tuotteet ovat parasta mitä voit hankkia.

Jokainen kokemus on uniikki, mutta usein käyttäjämme kertovat siitä uskomattomasta painottomuuden tunteesta, jonka voi kokea kun asettuu Tempurille. He kertovat hyvästä, rauhallisesta unesta ja energisestä olosta aamuisin. Omaa luokkaansa oleva TEMPUR®-tunne pitää käyttäjämme tyytyväisinä ja meidät motivoituneena jatkamaan työtämme, jonka tarkoituksena on saada teidät nukkumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Omaa luokkaansa oleva Tempur®-tunne auttaa meitä saavuttamaan 1. sijan asiakastyytyväisyydessä.

Asiakastyytyväisyysmittari, jolla on eniten merkitystä.

Olemme ylpeitä palkinnoista, joita olemme saaneet vuosien aikana. Tärkeintä kuitenkin meille on se, mitä te ajattelette. Saavuttaneet 1. sijan asiakastyytyväisyydessä useissa eri maissa*, koska omistaudumme kuuntelemaan asiakkaitamme. Siten opimme mitä teemme oikein, ja missä meidän täytyy kehittyä. Yksi asia jota rakastamme, on kuulla käyttäjiemme kokemuksia TEMPURista!

Valitse sinulle sopiva Tempur