JOUSTOA HANKINTOIHIN METROPOLISTA 

Myymälärahoitus

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille.

Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 6 kuukaudessa, 6 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy Metropoli-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6kk, 10kk tai 36 kk edullista maksuaikaa.

Aktiiviraha-kortti

Voit hakea Aktiiviraha-korttia Metropoli-myymälöissä tai Aktiivirahan sivuilta www.aktiiviraha.fi.

Aktiiviraha-kortilla käytössäsi ovat kauppiaiden maksuaikatarjoukset. Aina kun tarvitset rahoitusta ostoillesi. Aktiiviraha on kortti myös ihan jokapäiväiseen käyttöön.

• saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa
• saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
• kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
• voit itse valita korttisi tunnusluvun
• lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.


Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 26,28 % (6/2016), kun nimelliskorko on 13,065 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Kluuvikatu 6, Helsinki.

Esimerkki maksuaikatarjouksesta: Maksuaikaa 6 kuukautta tasaerissä

Sovit oston yhteydessä myyjän kanssa maksuaikatarjouksesta. Saat tuotteen heti mukaan ja maksat ostosi kuudessa yhtä suuressa kuukausierässä. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.

Esimerkkilaskelma: Ostoksesi summa on 1 200 €. 6 kuukauden maksuajalla 205 €/kk, korko 0 %, luottohinta 1 230 €.


Verkkokauppa

Collector Bank Lasku/Osamaksu

Laskulla maksaminen

Collector Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista kun teet ostoksia verkossa, sillä voit valita maksaa vasta kun olet saanut tilaamasi tavarat kotiin. Sen lisäksi voit maksaa osissa – kätevää, jos samassa kuussa on tehty monta suurta ostosta.

Laskulla maksamisen edut

Osamaksu

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi.

Valitsemalla Collector Bank Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.