Ammattitaitoinen toimitus

Toimitamme kalusteet perille asti, sisäänkannettuna, 65€:n hintaan.
Pienemmät paketit toimitamme ilmaiseksi lähimpään postiautomaattiin/ postitoimipisteeseen ja toimitamme myös kotipakettina 10€.
Toimitusehdot

 

Me Metropolilla teemme kaikkemme, jotta asiointisi olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana.

Lähetykset toimitetaan koteihin normaalisti ja asennukset suoritetaan. Koronatilanteen vuoksi pyrimme mahdollisuuksien mukaan rajoittamaan ihmisten välistä kontaktia kuljetustilanteissa pienentääksemme mahdollista tartuntariskiä. Asiakkaan toiveen mukaan, voimme jättää kuljetuksen oven ulkopuolelle sisäänkantamisen sijaan. Näin turvaamme kuljettajan, että asiakkaan terveyden.

Lue lisää miten toimimme myymälässä

 

 

Metropolialueella toimitamme tilaukset itse!
Moni asia muuttuu, mutta meillä pysyy oma ammattitaitoinen kuljetus. Kuljettajamme tuovat tilauksen sisälle saakka ja voivat myös kasata tuotteen valmiiksi. Metropolialue
Posti
Suomi on pitkä maa, joten tarvitsemme Postin apua toimituksissa. Posti toimittaa Metropolialueen ulkopuoliset tilauksemme,  pienemmät paketit toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

 

Tutustu myös Klarnan maksutapouhin

 

 

 

Perillekanto ja kasauspalvelu
Metropolialueella toimitamme tuotteet sisälle, haluttuun huoneeseen asti ja tarjoamme myös kasauspalvelua. Me tunnemme tuotteemme, ja kertyneellä ammattitaidolla takaamme oikein kasauksen. Työ suoritetaan aina ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen.
Vanhan kalusteen poisvienti
Metropolialueelle tilausta tuodessa voimme viedä vanhan kalusteen pois (jokaista uutta huonekalua kohti voidaan palauttaa yksi kierrätykseen).
Kierrätämme ja lajittelemme vanhat kalusteet ekologisesti.

 

Metropolialueen kasaus- ja kierrätyspalvelusta voit kysyä tarkemmin lähimmästä Metropoli-myymälästä tai sähköpostitse: verkkokauppa@metropoli.eu

 

x
Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme on paikalla ja valmiina auttamaan. Aloita keskustelu.