Metropolin myymälät 

Metropolin myymälät ovat Parhaan Unen -keskuksia. Koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijamme auttavat sinua saamaan elämäsi parhaat unet ja oma ammattitaitoinen logistiikkapalvelumme huolehtii kuljetuksesta ja asennuksesta pääkaupunkiseudulla.

 

Miten olemme ottaneet koronaviruksen huomioon myymälöissä?

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä COVID-19 pandemian aikana. Seuraamme päivittäin tilanteen etenemistä ja noudatamme viranomaisten ohjeita.

Myymälöissämme huolehdimme puhtaudesta ja hygieniasta monin eri tavoin - emme esimerkiksi kättele ja pidämme turvaväliä. Olemme myös mahdollisuuksien mukaan vähentäneet myymälöistä henkilökuntaa. Ethän tule myymälään, jos olet kipeä.

 

Uni on nyt tärkeämpää kuin koskaan!

Unella on monia tehtäviä, mutta juuri nyt Covid-19 pandemian aikana korostuvat unen merkitys tulehdussairauksien torjunnassa ja vastustuskyvyn ylläpitämisessä. Tutkimusten mukaan unenpuute vaikuttaa immuunijärjestelmään ja vähentää elimistön kykyä taistella infektioita vastaan. Monet meistä viettävät myös tällä hetkellä enemmän aikaa kotona karanteenissa tai etätöitä tekemällä. Lepo kun ei ole vain fyysistä nukkumista, vaan myös henkinen prosessi. Haluamme Metropolissa auttaa, jotta koronaviruksen vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

 

Private Shopping

Lisäpalveluna myymälämme järjestävät yksityistilaisuuksia ajanvarausten mukaan – Täytä yhteystietosi ja toiveesi alla olevaan lomakkeeseen, kontaktoi sähköpostitse privatshopping@metropoli.eu tai soita suoraan myymälään, jos haluat olla myymälässä yksin koulutetun nukkumisasiantuntijan kanssa.

Me Metropolilla teemme kaikkemme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana.

 

Henkilökohtaista palvelua

Varaa aika Metropolin koulutetun nukkumisasiantuntijan kanssa!

 

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat kätevästi varattua valitsemastasi
myymälästä henkilökohtaisen palveluajan.
Mikäli Sinulle ei sovi liikkeiden aukioloajat voit myös kirjoittaa
aikatoiveesi viesti-kenttään.

Vahvistamme aikasi sähköpostitse.

 

Myymälä, joka sopii minulle parhaiten *
Päivämäärä *
Kello *
Nimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Olen kiinnostunut tuotteesta
Viesti
 

 

 

x
Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme on paikalla ja valmiina auttamaan. Aloita keskustelu.