Tavallisia sänkyjä valmistuu liukuhihnalta. Toistensa kaltaisten sänkyjen valmistaminen massatuotantona on päivän sana.Vispring ei kuitenkaan ole tavallinen vuoteiden valmistaja. Meillä jokainen valmistuva vuode on tehty yksilöllisesti. Siksi, että asiakas halusi meidän valmistavan vuoteen itselleen. Ainoa tapa tehdä tehdä juuri nukkujan mukainen vuode on tietenkin tehdä se kokonaan käsityönä. Jokainen Vi-Spring vuode on siksi yksittäiskappale, suunniteltu ja rakennettu sen mukaan kuka siinä nukkuu. Jousten lukumäärä, täytteet, verhoilu, ompelu; jokainen Vi-Spring vuoteesi yksityiskohta on tehty juuri niinkuin halusit. Sehän on ainoa tapa tehdä sänky juuri sinulle.Emme voi tietää kuinka monta ylellisen mukavaa vuotta Vispring -vuoteessasi nukut. Niinpä voimme antaa vain yhdenlaisen takuun:

 Se on elinikäinen takuu.Toisin sanoen, jos löydät Vispring -vuoteestasi valmistusvirheen, korjaamme tai vaihdamme sen riippumatta siitä kuinka kauan se on sinulla ollut. 

Vispring – ainainen takuu, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi. 
Kaikki tämä selittää sen, ettei unelmiesi Vispring vuodetta ole vielä olemassakaan. Mutta kun tahdot, olemme valmiit tekemään sen sinulle.

 

Nimi VI-Spring tulee roomalaisesta numerosta VI - joka on Vispringin ainutlaatuisten vuodejousien kierteiden määrä.

Vi-Spring -vuode on:

I.   Ylellinen
II.  Ainutlaatuista käsityötä
III. Hienoimmista materiaaleista
IV. Yli vuosisadan kokemuksella
V.  Elinikäisellä takuulla
VI. Muuttaa elämäsi