Uusi yksilöllinen TEMPUR-vuodemallisto:
KAJO design by Eva Wahlström

TEMPUR Flexible -malliston uutuus on maailmanmestari Eva Wahlströmin suunnittelema KAJO-säätövuodemallisto. Tämä tyylikäs kotimainen mallisto tarjoaa tilaisuuden personoida vuoteesi aivan oman näköiseksesi!

Voit valita vuoteesi päädyn ja patjansuojan kuvitukseksi itse ottamasi tai valitsemasi kuvan, olipa sen aihe mikä tahansa – perhe, lapsi, tapahtuma, harrastus, eläin, niitty, metsä, vuori, meri, metropoli tai vaikkapa mietelause!

KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. Kauko-ohjattavassa vuoteessa löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä – sekä ennen kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeänä!

#Myperfectfit- KATSO, MIKSI TEMPURIN KÄYTTÄJÄT RAKASTAVAT NUKKUMISTA PATJALLAAN 

”Halusin suunnitella sängyn, jossa myös sielu lepää. Rakastan kauneutta, mutta en perinteisessä mielessä. Näen kauneutta karuudessa, jopa rumuudessa, kuluneissa tavaroissa, ihmisissä joissa näkyy eletty elämä. Kauneus on minulle myös tunne, jonka pohjana on tarina.

Suunnittelussa suosin selkeitä linjoja ja yksinkertaisuutta. Haluan pintojen, muodon sekä valon ja varjon yhteispelin kertoa tarinaansa. Tärkeintä ei ole miltä jokin näyttää, vaan millaisia tunteita se herättää. Kaikkein kiehtovinta on, että tilat ja esineet todella vaikuttavat ihmisen tunnetilaan ja mielenmaisemaan, usein toki huomaamatta.

TEMPUR KAJO -malliston idea syntyi oman makuuhuoneeni remontin yhteydessä. Mieleeni palautui tilanne muutaman vuoden takaa, jolloin öisin pyörittelin mielessäni tekemättömiä asioita. Olin elänyt kiireistä ja suorituskeskeistä elämää niin kauan, että terveys, luovuus ja jopa ihmiset ympärilläni alkoivat kärsiä siitä.

Ellei ihminen itse ymmärrä hidastaa, elämä pakottaa siihen. Niin kävi minullekin. Kun viimein pysähdyin, ymmärsin miten paljon kauneutta oli jäänyt näkemättä, miten syvin elämässä oli jäänyt tutkimatta, ja miten kaikkein tärkein – kiitos – oli jäänyt sanomatta. Juoksin uusien asioiden perässä, enkä osannut arvostaa sitä kaikkea, mitä minulla jo oli. Ihminen ymmärtää asioiden arvon vasta sitten, kun ne menettää – kuten terveyden, luovuuden tai hyvän yöunen.

Tällaisia ajatuksia pyörittelin siis keskellä makuuhuoneeni remonttia. Äkkiä pelkkä betoniseinä näyttikin nyt niin kauniilta, etten halunnutkaan enää peittää sitä.

Ennen remonttia minulla oli sängyn yläpuolella taulu, johon oli vangittu tärkeä hetki. Sen näkeminen auttoi pysähtymään, muistamaan mikä on tärkeää ja miten kuuluu elää. Joka päivä se muistutti minua olemaan kiitollinen ja läsnä.”

”En halunnut enää peittää karunkaunista seinää, mutten myöskään luopua taulusta. Silloin mieleeni juolahti idea siirtää kuvaan vangittu minulle tärkeä hetki sänkyyn. Ja että varmaan moni muukin haluaisi tehdä niin...

Näin jokainen TEMPUR KAJO -vuode saa yksilöllisen sielun. Juuri sellaisen jollaisen sinä itse sille annat – liittyen juuri sinulle tärkeään hetkeen, muistoon, paikkaan tai tunnelmaan.

Kehon ja silmän lisäksi myös sielu lepää, kun joka aamu ja ilta vuoteemme muistuttaa meitä elämisen, läsnäolon ja kiitollisuuden tärkeydestä. Uskon, että ne ovat tie mielenrauhaan, tasapainoon ja sisäiseen voimaan – sekä elämämme parhaisiin uniin.

Eva Wahlström

Eva Wahlström, nyrkkeilyn maailmanmestari, opiskelee Aalto-yliopistossa sisustusarkkitehtuuria ja huonekalusuunnittelua. Hän tutustui TEMPUR-tuotteisiin alunperin niiden terveyshyötyjen takia, mutta on opintojensa myötä kiinnostunut myös niiden muotoilusta ja ulkonäöstä.

TEMPUR Flexible KAJO -säätösänky Tempur-patjalla

2 490,00 €

Tilaustuote - toimitusaika 2-4 viikkoa

Tempur Kajo sängynpääty

750,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

TEMPUR KAJO Säätösänky 7cm sijauspatjalla

1 699,00 €

2 599,00 €

Tilaustuote - toimitusaika yli 4 viikkoa