Oikea tyyny ja peite hyvässä sängyssä viimeistelee unen laadun.

Tempur-malliston laadukkaat tyynyt ovat kaikki valmistettu käyttämällä painon ja lämmön tunnistavaa ainutlaatuista Tempur-materiaalia.

Kuinka valita oikeanlainen tyyny?

Tyyny ohjaa pääsi ja niskasi asentoa yöllä. Tyyny vaikuttaa merkittävästi yöunesi laatuun ja siksi on tärkeää, että tyyny valitaan oikein. Tyynyn valinnan kaksi tärkeintä kriteeriä ovat tyynyn malli ja koko. Tyynyn mallin tulee vastata yleisintä nukkuma-asentoasi kyljellään, vatsallaan tai selällään. Tyynyn kokoon vaikuttavat muun muassa olemassa olevan sängyn tukiominaisuudet sekä hartian leveys ja korkeus.

Kaksi ainutlaatuista TEMPUR-tyynymallistoa:

  • TEMPURin ergonominen tyynymallisto

Ergonomiset tukityynyt sopivat erityisesti niille, jotka haluavat tyynyltä voimakasta tukea. Tukityynyt ovat suunniteltu vastaamaan tarkasti valitsemaasi nukkuma-asentoa selällään, kyljellään tai vatsallaan. Muotoiltujen tukityynyjen mallistosta löytyy kaksi suosikkityynyä; TEMPUR Millennium sekä TEMPUR Original -tyynyt.

  • TEMPURin perinteiset tyynyt

Perinteisesti muotoillut tyynyt sopivat jokaiselle. Tyynymallistossa löytyy monia tyynykorkeuksia ja -malleja. Perinteisesti muotoillut tyynyt sopivat ihanteellisesti erityisesti nukkuma-asentoa useasti vaihtavalle nukkujille sekä vatsanukkujille. Perinteisiä tyynyjä ovat Easy Clean-, Breeze-, North- ja Ombracio -mallit

Kaikilla Tempur-tyynyillä on 3 vuoden laatutakuu ja tyynyt ovat helposti huollettavia irrotettavien päällistensä ansiosta.

Tempur Original tyyny

89,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

Tempur OMBRACIO-tyyny

149,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

Tempur North tyyny

149,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

TEMPUR Breeze tyyny

189,00 €

TEMPUR PREMIUM LIGHT peitto

259,00 €

359,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

TEMPUR FIT PREMIUM STANDARD-peitto

299,00 €

399,00 €

Tilattavissa vain myymälästä

TEMPUR CLASSIC LIGHT peitto

199,00 €

279,00 €

Tilattavissa vain myymälästä