HOIE OF SCANDINAVIA - Ihanteellista nukkumismukavuutta

Mascot-Høie AS on norjalainen yli 160 vuotta vanha, Pohjoismaiden suurin kuitu- ja untuvapeitteiden ja -tyynyjen sekä vuodevaatteiden valmistaja. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja skandinaavisesta tyylistään.

Høien tuotteilla on kaikilla Öko-tex hyväksyntä ja ne sopivat erinomaisesti myös allergisille henkilöille.

PEITOT JA TYYNYT

Peite- ja tyynyvalikoimissa on aina etusijalla nukkumismukavuus, ympäristöystävällisyys ja paras mahdollinen laatu niin työn kuin materiaalienkin osalta. Hoien laajassa tuoteperheessä löytyy laadukkaita perinteisillä materiaaleilla valmistettavia tuotteita, mutta erityisen runsaasti uusinta teknistä osaamista edellyttäviä ratkaisuja.

Todellinen tyynymaailman mullistaja on viime vuosina ollut Hoien Downfeel tyyny -sarja. Se sopii lähes kaikille nukkujille lapsesta vanhuksille, untuvasta tai kuitutyynystä pitävälle ja myös allergisille. Syynä on ainutlaatuinen mikrokuitu, joka on 1/10 tavallisen pallokuidun paksuudesta ja siten toimii kuin aito untuva.

Muita myyntimenestyksiä ovat mm. Optimal -sarjan mikrokuitu yhdistettynä huippumoderniin kosteutta siirtävään ClimaFill -kuituun ja omassa tehtaassa valmistettavat valkoista eurooppalaista ankan untuvaa sisältävät untuvasarjan tuotteet.