Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi

Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Sinun suunnittelemasi ja kanssamme mietitty kokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan.

Onko säilytystilaa joskus liikaa?
Valmistamme kaikki tuotteemme asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan
Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, kaapistoksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla haluamallasi tavalla.

Nopea ja luotettava toimitus
Toimitusaikamme ovat markkinoiden nopeimmat ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

 

Täydellinen komero – sinun suunnittelemasi. Kotimainen Mirror Linen kaapistot ja komerot ovat aito, millilleen mukautuva säilytysjärjestelmä, joka toteutetaan juuri haluamillasi mitoilla, sinun kotiisi.

Ota mitat mukaan ja suunnitellaan yhdessä komero oikean värisenä ja oikeilla ovilla varustettuna.

Lataa komeron piirrospohja tästä.

Säilytysideoita

Inspiraatioita

Tästä pääset tutustumaan kuinka komerot valmistuu, ammattitaidolla!

www.mirrorline.fi


Mitkä ovat sinun säilytystarpeesi?

Ennen kaapiston suunnittelua on hyvä miettiä, mitä siellä tullaan säilyttämään. Petivaatteet, lasketteluvarusteet, pipot, hanskat, kirjat, takit ja käyttövaatteet tarvitsevat kukin omanlaisensa tilan, ja kun tila on suunniteltu käytännölliseksi ja toimivaksi, pysyvät tavarat helpommin niille kuuluvilla paikoilla.
Kaapin jokainen millimetri hyötykäyttöön

Eteisen kaapistolta vaaditaan usein paljon henkaritilaa. Usein myös pipoille, hanskoille ja huiveille halutaan omat paikkansa; tähän tarpeeseen soveltuvat erinomaisesti korit ja laatikot. Entä missä on siivouskaappi? Sen yhteyteen voidaan suunnitella esimerkiksi pieni lokero silityslaudalle. Kenkäkaaoksen keskellekin löytyy monta ratkaisua!

Suunnittelemme ja toteutamme myös suositut walk-in-vaatehuoneet, jotka ovatkin monen haaveena. Mittatilaustyönä toteutettu kaapisto maksimoi tilankäytön kuitenkin myös pienimmissä makuuhuoneissa. Makuuhuoneen kaapiston ensisijainen tarve onkin usein vaatesäilytys. Tarvitaanko mekoille pitkää tankotilaa tai housuille oma telineensä? Isoille ylähyllyille voi sijoittaa esimerkiksi vieraspeitot ja -tyynyt tai kausivaatteet säilytykseen.

Kaapisto voi toimia myös kahden huoneen välisenä tilanjakajana. Se voi kätkeä sisäänsä television, ompelukoneen tai työpöydän. Säilytystarpeesi voi olla ruokailuhuoneen astiakaapisto, olohuoneen kirjahylly tai kodinhoitohuoneen liinavaatekaappi. Mirror Line -säilytysjärjestelmä toteutetaan sinun haluamillasi mitoilla, juuri sinulle.