3 825,00 €

width=217 TEMPUR North Adjustable -vuode koostuu erittäin kestävästä säätövuoderungosta, paksusta välipatjasta sekä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. TEMPUR North™ erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla. Ylellinen Adjustable-säätövuode tuo luksusta arkeen. Kauko-ohjattava vuode mukautuu aina parhaaseen asentoon, ja voit mukavasti lukea kirjaa tai katsella televisiota. Säätövuode tarjoaa apua myös flunssan hoidossa sekä kipeytyneiden lihasten rentouttamisessa.

Voit valita kolmesta erilaisesta sijauspatjasta mieleisesi:

  • 7 cm paksun perinteisen TEMPUR-sijauspatjan
  • 9 cm paksun pehmeän TEMPUR® Deluxe™-sijauspatjan
  • 9 cm hengittävän TEMPUR Breeze™-sijauspatjan

TEMPUR: North™-vuoteen patjalla, sijauspatjalla ja vuoderungolla on kattava 10 vuoden takuu. Runkoon on valittavanasi kolme väriä: Night Sky, Stone ja Sand

North -mallisto uudistuu 09/2019

- varmista saatavuus myymälästä

Koot ja hinnat:

- 80 x 200 cm

  • 9 cm Breeze-sij.patjalla 3.925,-

- 90 x 200 cm

  • 9 cm Breeze sij.patjalla 3.985,-

Sängynpääty myydään erikseen.

 

Lisätiedot:

Perinteinen 7 cm sijauspatja tarjoaa taattua TEMPUR-tukea. Paksumman TEMPUR® Deluxe™-sijauspatjan päälliskerros on Soft-Touch™ -materiaalia, joka lisää sen pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia. TEMPUR Breeze™ -sijauspatjan TEMPUR Climate Material™ -kerros lisää hengittävyyttä. Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irroitettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa.
width=567

Varaa aika henkilökohtaiseen palveluun

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja


Katso myös