3 254,00 €

kpl

TEMPUR Flexible KAJO– säätösänkymallistossa näkyy suunnittelija EVA WAHLSTRÖMIN kädenjälki. Tämä tyylikäs kotimainen mallisto tarjoaa tilaisuuden personoida vuoteesi aivan oman näköiseksesi!

Voit valita vuoteesi päädyn ja dekowrapin (suojaa petivaatteita päiväsaikaan) kuvitukseksi itse ottamasi tai valitsemasi kuvan, olipa sen aihe mikä tahansa – perhe, kumppani, lapsi, tapahtuma, harrastus, eläin, niitty, metsä, vuori, meri, mökki, kotikatu, kivisilta, tähtitaivas tai jokin muu Sinulle tärkeä asia!

KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. Tempur on älykäs materiaali; se muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle. Kauko-ohjattavassa vuoteessa yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä – sekä ennen kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeänä!

Vuoteeseen kuuluu joko 21 tai 25 cm paksu Tempur Cooltouch -patja, jotka on saatavilla kaikilla kolmella Tempur-tunteella; Original, Cloud ja Hybrid. Kajo säätösänky on saatavilla 80 ja 90 cm (parivuoteet 160 ja 180 cm) leveänä, pituus 200cm.

 

- Hinnat alkaen 80 x 200cm mustalla verhoilulla, langallisella kaukosäätimellä ja jaloilla (musta puu, kromi tai shampanja jalat)

- 21 cm Cooltouch-patjalla (Original, Cloud tai Hybrid) (3254,-)
- 25 cm Cooltouch-patjalla (Original, Cloud tai Hybrid) (3670,-)

Koko 90 x 200 cm lisähintaan + 270,-

 

Hinnosto / Lisävarusteet:

- Muut verhoiluvärit: Beige, harmaa ja silver + 100,-
- Langaton kaukosäädin + 135,-
- Sängynpääty  162x 120x8,5 cm, vakiokankaalla 750,- / painatuksella 945,-
- Dekowrap vuodevaatesuoja painatuksella 295,-

 

 

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja


Katso myös