39,00 € 49,00 €

Heti varastossa - toimitettuna 2-7 päivää

kpl

Hoie Optimal on uudenlainen untuvanoloinen tyynymme. Se on pehmeä ja muotoutuva kuin aito untuva, mutta samalla tukeva ja napakka oikeista paikoista. Tyyny muotoutuu aina asennon vaihtuessa uudelleen ja antaa tukea juuri sinne, mihin sitä tarvitaan.

Koko: 50 x 60 cm

 

Tyyny sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikissa asennoissa nukkuvalle.Todellinen ihannetyyny, jonka erikoiskuitu on tehokkaasti kosteutta siirtävää ClimaFill 4-kanavaista mikrokuitua !

Tyynyn kangas on erittäin tiheäksi kudottua 100% puuvilla-twilliä, jotta erikoisohut mikrokuituinen täytemateriaali ei pääse kankaasta läpi. Täytettä on jopa 750 g, koska se on niin ohutta ja ilmavaa, ja tästä syystä tyyny myös muotoutuu niin tehokkaasti. Optimal on hiukan matalampi, kuin sisarmalli Downfeel.

Materiaalit ja hoito-ohje:

  • Kangas on pehmeää 100% puuvillaa ja täytteenä on sekoitus Downfeel mikrokuitua, sekä tehokkaasti kosteutta poistavaa ja kuljettavaa ClimaFill 3D -kuitua.
  • Koko 50×60 cm, 750 g täytettä (Downfeel/Climafill).
  • Kangas 100% puuvilla twill. Reunoissa tere.

Konepestävissä 60 asteessa, rumpukuivaus matalassa lämmössä.

Kaikki materiaalit Høie Optimal -tuotteissa on testattu haitallisia ainesosia vastaan ja niillä on Öko-tex Standard 100 hyväksyntä. Tuotteet voidaan pestä 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa ja ne sopivat erinomaisesti allergisillekin henkilöille.

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja


Katso myös

Hoie Optimal Peite

79,00 €