109,00 € 139,00 €

Heti varastossa - toimitettuna 2-7 päivää

kpl

Huippulaatuinen korkea untuvatyyny.

Täyte on laadukkainta mahdollista eurooppalaisen valkoisen ankan höyhentä. 80% täytteestä on untuvaa ja 20% höyhentä. Tämä täydellinen tasapaino luo tyynystä uskomattoman muhkean ja pehmeän.

Koko: 50x60 cm, täyte 600 g

Hugin 600 g untuvatyyny tarjoaa täydellisen tuen päälle sekä niskalle ja untuvainen pehmeys takaa luonnollisen hyvät unet.

Korkealuokkainen untuvatyyny, jonka kangas on tiheäksi kudottua 100% puuvillaa ja täytteenä on eurooppalaista ankan untuvaa ja höyhentä.
Kaikki Hoien untuvatuotteet on testattu ja jokaisesta raaka-aine -erästä lähtee näyte IDFL -laboratorioon Sveitsiin laadun varmistamiseksi. Raaka-aine on erikoiskäsitelty ja -pesty.


Ominaisuuksia

Tyyny sopii parhaiten muotoutuvasta, korkeasta tyynystä pitävälle. Sopii selällään, kyljellään ja vatsallaan nukkuvalle.
Untuva on luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali, joka muotoutuu erinomaisesti niskan ja pään mukaan ja antaa tukea sinne, missä sitä tarvitaan. Untuva sitoo itseensä tehokkaasti yön aikana pään luovuttaman kosteuden ja haihduttaa sen takaisin ilmaan.

Hoien untuvatuotteiden pääominaisuudet ovat:
• Erittäin korkea eristyskyky.
• Muotoutuu täydellisesti kehon mukaan ja tuntuu kevyeltä ja ilmavalta.
• Pitkäikäinen, 100% luonnonmateriaalia oleva tuote.
• Sitoo ja haihduttaa kosteutta tehokkaasti.


Laatutestattu:

Tuotteet, joissa on ”Quality tested Hoie Down” merkki, ovat käyneet läpi erittäin tarkan laatutestauksen IDFL (International Down & Feather Laboratory) laboratoriossa Sveitsissä. Siellä raaka-aine on testattu Eurooppalaisen normin (EN) tiukkojen kriteerien mukaan mm. seuraavien seikkojen osalta:
TOG, Untuvan sisältö, Untuvan puhtaus, Untuvan/höyhenen tyyppi

Hugin tyynyllä on Ökotex 100 hyväksyntä, se on IDFL -testattu.


Materiaalit ja hoito-ohje:

Kangas: 100 % pehmeää, tiheäksi kudottua untuvankestävää puuvillaa.
Täyte: 600g 80/20% eurooppalaista valkoista ankan untuvaa / höyhentä.

 

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja


Katso myös