4 961,00 €

Tilaustuote - toimitusaika 4-6 viikkoa

kpl

IntelliGel mukautuu vartaloosi mukaisesti, eikä erillistä sijauspatjaa tarvita. Ansaitset patjan, joka sopii hyvin vartaloosi. IntelliGel-materiaalilla varustetuissa Svane-patjoissa on edistynein nukkumismukavuustekniikka. IntelliGel-patjan erottaa perinteisestä patjasta ainutlaatuinen kuormituksen jako, joka syntyy, kun ihminen käy makuulle. Kuormitus jakautuu oikein nukkujan pituudesta ja painosta riippumatta.

Zleep -jenkkivuode tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mukavuuden, sillä patjan pinnan alla oleva 6 cm:n IntelliGel-kerros ja kaksi kerrosta vyöhykejousia. Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea ruumiinrakenteesta ja painosta riippumatta. IntelliGel takaa rauhallisemman unen ja paremman levon – vaikka kumppanisi pyörisi sängyssä. Patjaa on saatavana kahdessa kovuudella: puolikova ja kova. Hygienisistä syistä patjan päällinen on irrotettava ja se voidaan pestä koneessa 60 asteessa.

Suositushinnat:
Svane Zleep jenkkisänky 180 x 200 cm (4.961,-)

  • Verhoilu: Nordic 51 harmaa
  • Joustinpatja: medium / jämäkkä
  • Jalat: Pin 14 cm valkoinen

Sängyn ostajalle:

Tekniset tiedot
Jousitus: 6 cm IntelliGel. Kaksoisjousitetut pussijouset: Karkaistut 10 cm PluraSone ja 7 cm Ekopocket -jouset , jotka yhdessa muodostavat PluraSone Support -tuen.
Täyte: Elastec, polyeteeri ja allergiaystävällinen ontelokuitu.

 

« Takaisin Tulosta Kysy lisää tietoja


Katso myös