Kuinka huomioimme Koronaviruksen ?

Koronaviruksesta (COVID-19) johtuen myymälämme palvelee 1.4 alkaen pävitetyin aukioloajoin. Noutovarasto ja oma kotijakelumme pk-seudulla toimii toistaiseksi normaalisti, toimitustilanteissa pyrimme kuitenkin välttämään kontaktia.

Verkkokauppamme palvelee normaalisti. Näin poikkeustilanteessa haluamme palvella kaikin tavoin, joten voit tehdä tilauksen esim. soittamalla myymälään tai sähköpostitse verkkokauppa@metropoli.eu.

Myymälöissä huolehditaan hygieniasta tarkasti

Myymälämme toimivat tarkasti viranomaisten ohjeiden mukaisesti, huolehtien erityisestä hygieniasta sekä käsihygienian, että kaikkien kosketuspintojen puhdistamisen suhteen. Pidämme myös suositusten mukaisen metrin välimatkan asioinnin aikana ja lähikontaktin välttäminen on avarissa ja väljissä myymälöissämme helppoa.

Huomioithan THL:n ohjeet asioidessasi myymälässä

Asiakkailtamme toivomme yleisten THL:n toimintaohjeiden noudattamista asioinnin aikana. Ohjeiden mukaisesti korttimaksu on käteistä suositeltavampaa, kuin myös muihin ihmisiin välimatkan pitäminen, sekä tuotteiden ja pintojen turhan koskettelun välttäminen. Kiinnitättehän huomiota yskimishygieniaan ja jäätte sairaana kotiin, niin mekin teemme.

Mikäli odotatte tilauksenne kotiintoimitusta ja olette sairaana, tai tulleet juuri ulkomailta, niin pyydämme kertomaan tästä kuljetuspalvelumme ottaessa teihin yhteyttä. Pidämme oikeuden siirtää tilauksen toimituksen ajankohtaa tai toimitustapaa (esim. toimitus ulko-ovelle), mikäli olette sairaana tai tulleet juuri ulkomailta.

Poikkeustilanne saattaa vaikuttaa joidenkin tavarantoimittajiemme toimituksiin. Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä.

Uutisarkisto

Kuinka huomioimme Koronaviruksen ? - 02.04.2020

x
Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme on paikalla ja valmiina auttamaan. Aloita keskustelu.