Svane Zleep Intelligel jenkkisänky 160x200

252-304475-ET

Svane

IntelliGel mukautuu vartaloosi mukaisesti, eikä erillistä sijauspatjaa tarvita. Ansaitset patjan, joka sopii hyvin vartaloosi. IntelliGel-materiaalilla varustetuissa Svane-patjoissa on edistynein nukkumismukavuustekniikka.

Tiedot

Hinta alkaen

3 285,00 €

-31%

4 748,00 €

/ Kpl

sis. alv 24%

Tiedot

IntelliGel mukautuu vartaloosi mukaisesti, eikä erillistä sijauspatjaa tarvita. Ansaitset patjan, joka sopii hyvin vartaloosi. IntelliGel-materiaalilla varustetuissa Svane-patjoissa on edistynein nukkumismukavuustekniikka. IntelliGel-patjan erottaa perinteisestä patjasta ainutlaatuinen kuormituksen jako, joka syntyy, kun ihminen käy makuulle. Kuormitus jakautuu oikein nukkujan pituudesta ja painosta riippumatta.

Zleep -jenkkivuode tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mukavuuden, sillä patjan pinnan alla oleva 6 cm:n IntelliGel-kerros ja kaksi kerrosta vyöhykejousia. Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea ruumiinrakenteesta ja painosta riippumatta. IntelliGel takaa rauhallisemman unen ja paremman levon – vaikka kumppanisi pyörisi sängyssä. Patjaa on saatavana kahdessa kovuudella: puolikova ja kova. Hygienisistä syistä patjan päällinen on irrotettava ja se voidaan pestä koneessa 60 asteessa.

Verhoilu: Nordic 51 harmaa
Joustinpatja: medium / jämäkkä
Jalat: Pikarijalka hopea

Petauspatja myydään erikseen.

Koko 160 x 200 cm

Tuote tilattavissa vain myymälöistämme.

Lisätietoa Svane >>

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Toimitusaika 4-8 viikkoa
Nimi Tuotekoodi Hinta