Alennettu hinta! Wonderland W14 jenkkisänky - Outlet Varisto Näytä suurempana

Wonderland W14 jenkkisänky - Outlet Varisto

192-2554655-OUT

Wonderland W14 Continental-vuoteessa on Sensitive Pocket-jousitus sekä pää- että runkopatjassa. Tämä antaa sinulle täysin uuden ja ainutlaatuisen tuen nukkumisasennosta riippumatta.

Tiedot

Hinta alkaen

6 990,00 €

-50%

14 089,00 €

/ Kpl

sis. alv 24%

Tiedot

Wonderland W14 - malliston ylellisin unikeidas

Wonderland W14 Continental-vuoteessa on Sensitive Pocket-jousitus sekä pää- että runkopatjassa. Tämä antaa sinulle täysin uuden ja ainutlaatuisen tuen nukkumisasennosta riippumatta. Jousia on neljä kertaa enemmän ja tämä tuo uneesi aivan uuden mukavuuden, joka tuntuu sekä tasaiselta että pehmeältä. Suurempi määrä jousia pienemmällä alueella takaa sinulle parhaan mahdollisen paineenalennuksen.

Säädettävällä lantiovyöhykkeellä voit säätää kiinteyttä vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Olkapään vyöhyke varmistaa, että niska ja olkapää ovat oikeassa asennossa ja että saat parhaan mahdollisen asennon.

1: Pääpatja
Sensitive jousitus, jossa on 11-kierteinen jousi, joka antaa ja neljä kertaa enemmän joustoa ja ainutlaatuisen tuen. 5 vyöhykettä. Pehmeä olkapäävyöhyke.
    

2: Pääpatjan täyte
2,5 cm Lateksitäyte. Pehmeä, kestävä ja erittäin joustava lateksi tarjoaa täydellisen nukkumisviileyden ja paineenpoiston. OEKO-TEX®-sertifioitu.
3: Runkopatja
Sensitve 11-kierteinen jousitus sekä pää- että runkopatjassa tarjoavat erittäin herkän ja ylellisen unen mukavuuden. 5 vyöhykettä. Pehmeä olkapäävyöhyke. Welun-täyte CertiPUR®-sertifioitu.
4: Kehys
Lisäjousi antaa ylellisen nukkumismukavuuden. Puurunko, jossa joustava lamellijousitus ja säädettävä vyöhykesäätö.

Esittelyvuode sisältää:
W14 jenkkisänky 180x200 cm (patjan kovuudet: medium / jämäkkä)
Excellence Pulse latex sijauspatja
Wall sängynpääty, korkeus 160cm
13cm sokkeli, väri musta
Tuote on uutta vastaavassa kunnossa.
Ovh. 14.089 €

Tämä tuote (esittelykappale) saatavilla Outlet-hintaan Vantaan Variston myymälästämme.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Nimi Tuotekoodi Varasto Hinta Osta